Skip to content

Datingsites voor senioren / 50plus

Hier vind je per categorie een overzicht van beste datingsites in Nederland. Op deze pagina vind je datingsites die zich focussen op senioren dating. Er ligt bij deze datingsites vooral de focus op 50+, die opzoek zijn naar een man of vrouw rond dezelfde leeftijdsklasse. Er komen steeds meer datingsites die zich richten op de 50-plussers, omdat dit een doelgroep is dat zich steeds vaker online bevindt. Vergelijk de datingsites met elkaar en schrijf je Gratis in!

Seniorengeluk
Seniorengeluk is net als 50plusmatch één van de grootste online datingsites. Sinds 2004 is seniorengeluk actief bezig om dé ontmoetingsplaats te worden voor senioren die opzoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Op dit moment schrijven er per dag ongeveer 150 á 200 nieuwe bezoekers zich in bij seniorengeluk.

Ben je 50+ en opzoek naar contact met andere senioren, schrijf je dan zeker in bij Seniorengeluk.  Lees verder..


50plusmatch – dating voor actieve 50 plussers
De datingsite van 50plusmatch is één van de beste en grootste datingsites voor senioren. 50plusmatch is ondertussen alweer ruim 6 jaar bezig om 50-plussers met elkaar in contact te laten komen. 50plusmatch heeft als doel om mensen rond dezelfde leeftijd te matchen op basis van opleiding, hobby’s en interesses. 50plusmatch is van dezelfde eigenaar als match4me, dit zorgt ervoor dat de ruim 10 jaar ervaring overgedragen is naar het platform van 50plusmatch. Ook binnen deze datingsite is het opvallend dat vrouwen (58%) meer aanwezig zijn op het platform dan mannen (42%). Lees verder..

Ben je 50+ en opzoek naar vriendschap, een date of een serieuze relatie, schrijf je dan in bij dé datingsite voor 50plussers.