Skip to content

Datingsites voor hoger opgeleiden

Hier vind je per categorie een overzicht van beste datingsites in Nederland. Op deze pagina vind je datingsites die zich focussen op de hoger opgeleiden. Dating voor hoger opgeleiden zijn singles die een MBO niveau 4,  HBO of academisch achtergrond hebben en opzoek zijn naar een serieuze relatie. Vergelijk de datingsites met elkaar en schrijf je Gratis in!

Ematching – durft u het aan?
E-matching is één van de belangrijkste en grootste datingsite voor hoger opgeleiden in Nederland. Ben je opzoek naar een datingsite voor hoger opgeleiden, dan is ematching een geschikte datingsite. Een groot voordeel aan ematching is dat je kan reageren wanneer iemand jou een bericht stuurt. Dit komt namelijk niet veel voor bij datingsites. Bij de meeste datingsites moet je hiervoor full member worden. Je kan alleen niet zelf actief vrijgezellen benaderen, hiervoor moet je een full membership afnemen. De kosten voor een lidmaatschap is € 19,95 per maand.

Iedereen ontvangt nu 3 gratis berichten om te versturen naar andere vrijgezellen!

Wil je eerst ontdekken of het een goede datingsite is, schrijf je dan geheel gratis in! Lees meer..

Match4me – voor hoger opgeleiden
In Nederland zijn er twee datingsites waar je als hoger opgeleiden goed terecht kan als je opzoek bent naar een persoon die ook valt onder de hoger opgeleiden in Nederland. Match4me heeft een meerderheid aan vrouwelijke leden, dit is dan ook opmerkelijk te noemen voor een datingsite. Match4me is zeer openlijk in het tonen van haar statistieken. Zo geven zij op hun website aan dat 55% van de leden vrouw is en dat de leeftijden van de leden zeer breed zijn.

Schrijf je nu in bij Match4me en ontvang 3 dagen Gratis full membership!

Ontdekt het zelf en schrijf je Gratis in! Lees meer..

Parship – datingsite voor hoger opgeleiden
Datingsite Parship is in Nederland één van de grootste datingsites voor hoger opgeleiden. Wil je graag daten met een persoon die op een gelijkwaardig niveau spreekt en denkt, dan is Parship absoluut een aanrader voor elke hoger opgeleiden vrijgezel. Inschrijving is geheel gratis en binnen enkele minuten heb je jouw profiel ingevuld en maakt Parship de beste match. Parship gaat qua inschrijving één stapje verder, ze zijn namelijk een matchmaking datingsite. Je zal dan ook direct merken dat de vragen verder gaan dan alleen ‘wie ben je, hoe oud ben je en wat zoek je..’

Ben je op zoek naar een serieuze datingpartner? Schrijf je dan nu Gratis in op Parship en ontmoet leuke vrijgezellen mannen en vrouwen.