Skip to content

Datingsites voor homo’s en lesbiennes

Hier vind je per categorie een overzicht van beste datingsites in Nederland. Op deze pagina vind je datingsites die zich focussen op verschillende datingsites die zich richten op homo- en biseksuelen. Wanneer je online opzoek gaat naar een geschikte datingsites voor gay dating, zal je merken dat er maar een paar echte goede gay dating sites zijn. Hierbij een overzicht van de beste gay dating sites in Nederland.

Bilove – als kiezen geen optie is!
Een nog wat kleinere partij, maar in aanzien steeds meer gewaardeerde gay dating site in Nederland is bilove. Zij richten zich niet alleen op 100% homo’s of lesbiennes, maar ook op de doelgroep dat nog erg twijfelt. Ben je stiekem benieuwd hoe het zal zijn om in contact te komen met iemand van hetzelfde geslacht, dan kan ik je aanraden om jezelf eens in te schrijven bij bilove. Lees verder..


Girls.G-Dating
Girls.G-Dating.nl is dé ontmoetingsplaats voor biseksuele vrouwen in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 70 nieuwe deelnemers per dag is Girls.G-Dating.nl uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community’s voor homoseksuele mensen. Lees verder..


Gayparship
Één van de grootste en bekendste gay dating sites is Gayparship.nl. Binnen de datingsites is parship al jaren één van de beste datingsites in Nederland. Net zoals bij parship, richt gayparship zich ook op de hoger opgeleiden in o.a. Nederland.  Ze geven op hun website aan dat ruim 38% van de bezoekers zijn/haar nieuwe geliefde heeft gevonden via gayparship. Je mag er dus wel vanuit gaan dat gayparship één van de of misschien wel dé grootste gay dating site van Nederland is. Ben je op zoek naar een geschikte partners die net als jij valt onder de bevolkingsgroep hoger opgeleid, dan is mijn advies: ‘schrijf je in bij Gayparship en vind jouw perfecte match!


Yourgayshop
Op de yourgayshop vind je films, Butt plugs, Dildo’s, Glijmiddel en ga zo maar door.. Neem eens een kijkje op yourgayshop en kijk dan vooral even bij de aanbiedingen! Ze hebben namelijk met regelmaat interessante aanbieden. Naast alle spannende artikelen, kan je ook een leuk cadeau samenstellen voor bijvoorbeeld jouw spannende date/vriend.