Skip to content

Beste datingsites in Nederland

Hier vind je per categorie een overzicht van beste datingsites in Nederland. Hieronder vind je datingsites die geen specifiek doelgroep hebben. Zij focussen zich op alle singles in Nederland.

Vergelijk de datingsites met elkaar en schrijf je nu Gratis in!

1. Lexa – als het om daten gaat!
Lexa bestaat nu ruim 10 jaar en ze behoren tot één van de beste datingsites in Nederland. De kwaliteit is vooral terug te vinden in een actief leden bestand die zij actief houden door middel van interessante aanbiedingen. Ze hebben als doel om de enige echte nummer 1 van Europa te zijn en te blijven op gebied van online daten. Daar waar veel datingsites zich richten op een relatie, heeft Lexa als doel om ervoor te zorgen dat je met de leukste vrijgezellen in contact komt. Lexa geeft aan dat ze zich richten op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Om kwaliteit te kunnen bewaken, zijn ze continu hun leden aan het monitoren. Blijkt een lid niet actief meer te zijn, dan worden de inactieve profielen verwijderd van Lexa.

Je kan je geheel Gratis inschrijven bij Lexa.  Lees meer..

2. Be2 – meer dan dating
Sinds 2004 is be2 één van de grootste datingsites. Ze hebben als missie om mensen die bij elkaar passen, op een gepaste manier met elkaar in contact te brengen. Dit met als doel om ervoor te zorgen dat jij als single de geschikte partner vindt! Op dit moment heeft be2 een ledenbestand van ruim 29 miljoen leden die over meer dan 30 landen en 6 continenten verspreid zijn. Datingsite be2 vertelt op haar website dat zij elke dag +- 20.000 nieuwe leden zich inschrijven. Dit zorgt ervoor dat de database met vrijgezellen mannen/vrouwen goed vers blijft. Leden die geen actief gedrag meer vertonen, worden eruit gefilterd en verwijderd. Hierdoor blijft de kwaliteit en aanbod mannen & vrouwen goed.

Ontdek zelf de mogelijkheden door je Gratis in te schrijven bij Be2. Lees meer..


3. Relatie.nl – als het écht serieus moet zijn
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale datingsite voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date. Relatie.nl hanteert hiertoe een aanpak die anders is dan bij andere datingsites. Zo kun jijzelf precies instellen wie jou wel en wie jou niet mag benaderen. Dat betekent dat leden die niet voldoen aan jouw criteria je niet kunnen mailen en je uitsluitend berichten krijgt van singles waarnaar jij op zoek bent.

Schrijf je nu Gratis in en ga op zoek naar de perfecte match. Lees meer..


4. Relatieplanet – stop met dromen, start met daten
Relatieplanet is één van de bekendste datingsite van Nederland. Ze zijn in 2002 van start gegaan en hebben na 10 jaar een goede naamsbekendheid opgebouwd. Daar waar de meeste datingsites ervoor hebben gekozen dat je bij het aanmaken van een profiel ook een persoonlijkheidstest moet doen, heeft relatieplanet ervoor gekozen om dit niet te doen. Ze hebben een zeer eenvoudige inschrijving en dat zorgt ervoor dat je snel opzoek kan gaan naar alle actieve vrijgezellen in Nederland.

Benieuwd naar de andere vrijgezellen? Schrijf je dan Gratis in en zoek ze op! Lees verder..


5. Mooiemensen.com – datingsite voor mooie mensen
Mooiemensen heeft als doel om de mooie vrijgezellen met elkaar in contact te laten komen. Alle leden van mooiemensen moeten foto’s uploaden, welke vervolgens door een professioneel jurylid worden beoordeeld. Op deze site tref je alleen de mooiste mensen, voor de mooiste dates. Ben je benieuwd naar alle mooie vrijgezellen mensen? lees verder..

Benieuwd naar de vanaf prijzen per maand per datingsite? Kijk eens op ‘kosten datingsites‘.