Skip to content

Datingsites voor alleenstaande papa’s en mama’s

Hier vind je per categorie een overzicht van beste datingsites in Nederland. Op deze pagina vind je datingsites die zich focussen op alleenstaande papa’s en alleenstaande mama’s. Onderstaande datingsites zijn speciaal opgericht om de alleenstaande papa’s & mama’s dichter bij elkaar te brengen. Schrijf je nu Gratis in en ga op zoek naar de vrijgezellen papa of mama.

Alleenstaande-mamas.nl
Alleenstaande-mamas is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande moeders (en papa’s) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 250 nieuwe deelnemers per dag is alleenstaande-mamas uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community’s voor alleenstaande ouders.

Op alleenstaande-mamas kan men  in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan men rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan zijn of haar zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kan het contact in een eigen tempo opgebouwd worden. Door de berichten via alleenstaande-mamas te versturen blijft de bezoeker anoniem zolang hij of zij dit wenst: men heeft dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in “het echte leven”.

Voordelen van alleenstaande-mama’s:
• Speciaal voor alleenstaande ouders;
• Gratis een eigen profiel en foto’s plaatsen;
• Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers;
• Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s;
• Veilig daten via een eigen anonieme postbus.

Schrijf je nu in bij alleenstaande-mamas


Alleenstaande-Papas.nl

Alleenstaande-papas.nl is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande papa’s (en mama’s) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 70 nieuwe deelnemers per dag is alleenstaande-papa’s uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community’s voor alleenstaande ouders.

Op alleenStaande-papa’s kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan men rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan zijn of haar zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kan het contact in een eigen tempo opgebouwd worden. Door de berichten via alleenstaande-papa’s te versturen blijft de bezoeker anoniem zolang hij of zij dit wenst: men heeft dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in “het echte leven”.

Voordelen van alleenstaande-papa’s:
• Speciaal voor alleenstaande ouders;
• Gratis een eigen profiel en foto’s plaatsen;
• Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers;
• Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s;
• Veilig daten via een eigen anonieme postbus.

Schrijf je nu in bij alleenstaande-papa’s
 

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 5.8/10 (6 votes cast)
Datingsites voor alleenstaande papa’s en mama’s, 5.8 out of 10 based on 6 ratings