Skip to content

Kosten datingsites

Alle datingsites die je tegenkomt op deze datingsites vergelijken website hebben een Gratis inschrijving. Doordat iedereen zich Gratis kan  inschrijven, kan je de datingsites goed ontdekken en ervaren hoe de andere Nederlandse vrijgezellen zijn. Wil je meer uit een datingsite halen, dan kan dit doen door een lidmaatschap te nemen. Voordeel hiervan is dat je vaak alle foto’s van de vrijgezellen kan zien, dat prive berichten kan sturen en bij sommige datingsites zelfs webcammen.

Hieronder vind je per datingsite wat het kosten per maand.

Soort datingsite Datingsite Vanaf prijs p.m*
Algemeen Tip: lexa € 9,95
Algemeen be2 € 8,00
Algemeen relatie.nl € 7,50
Algemeen Tip: Relatieplanet € 7,10
Hoger opgeleiden eDarling € 19,90
Hoger opgeleiden match4me € 17,50
Hoger opgeleiden parship € 29,90
Hoger opgeleiden ematching € 9,00
Senioren / 50+ 50plusmatch € 17,50
Senioren / 50+ seniorengeluk € 14,99
Alleenstaande papa & mama alleenstaande-mama’s € 24,99
Alleenstaande papa & mama alleenstaande-papa’s € 24,99
Gaydating bilove € 35,00
Gaydating girls.G-dating € 19,50
Gaydating gayparship € 29,90
Vreemdgaan ondeugend daten € 13,32
Vreemdgaan secondlove € 35,00

*De prijzen per maand kunnen afwijken van de huidige prijzen. We proberen de prijzen zo vaak mogelijk te controleren, maar speciale actie periode’s of prijswijzigingen zijn niet altijd even snel te achterhalen. 

Zoals je ziet zijn de specifieke datingsites duurder dan de algemene datingsites. Dit komt vooral omdat ze de service bieden dat jij met soortgelijke vrijgezellen date en daardoor sneller een goede match vindt. Uiteraard zegt dit niet dat de algemene datingsites niet interessant zijn. Want ook hoger opgeleiden, dating voor senioren, alleenstaande mama’s, alleenstaande papa’s etc. zijn actief op de algemene datingsites als lexa, be2, relatie.nl, relatieplanet etc.

Heel veel dateplezier!