Skip to content

Hoe bereid ik mij voor op een eerste date?

Hoe bereid ik mij voor op een eerste date?
Herken je dit? Je bent vrijgezel en je bent op zoek naar een leuke date. Maar hoe zorg je er nu voor dat je de perfecte match vindt? Er zijn namelijk ontzettend veel online datingsites, maar welke is nu geschikt en past het beste bij jouw persoonlijkheid. Allemaal vragen die veel tijd en energie kosten om beantwoord te krijgen. Gelukkig zijn er tegenwoordig ‘datingsites vergelijken‘ website die dit werk voor jou hebben gedaan. Dit scheelt je ontzettend veel tijd en energie en je kan daardoor sneller in contact komen met jouw toekomstige date!

Gebruik de volgende tips en ga goed voorbereid naar jouw eerste date!

Tip 1: Zoek de datingsite die bij jouw persoonlijkheid past!
Het is heel erg belangrijk dat jij je bij een datingsite aanmeldt waarvan jij denkt dat je daar de leukste vrijgezellen gaat ontmoeten.
Dit kan je het beste doen door datingsites met elkaar te vergelijken. Hierdoor weet je zeker dat je alle betrouwbare datingsites hebt doorlopen. Kies de datingsite die bij jou past en schrijf je Gratis in!

Tip 2: Vul jouw profiel zo goed mogelijk in.
Om er zeker van te zijn dat er een goede match wordt gemaakt, is het van belang om je eigen profiel zo zorgvuldig mogelijk in te vullen. Dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld lexa voor jou de perfecte match kan maken. Kijk wel goed uit met welke gegevens je vrij geeft, je wilt tenslotte niet dat mensen misbruik maken van jouw gegevens. Denk hierbij aan telefoonnummer, huisadres etc.

Tip 3: Focus je niet op één persoon
Een datingsite heeft als doel om jou te matchen met een aantal personen, dit zorgt ervoor dat jij zoveel mogelijk kans maakt op een perfecte match. Praat met een 2/3 personen en ontdek zelf met wie jij de beste klik hebt.

Tip 4: Bereid jezelf goed voor op de eerste date
Na dagen/weken/maanden met elkaar gesproken te hebben, komt dan toch eindelijk de eerste date eraan. Je staat op dat moment al met 1-0 voor, omdat het innerlijk en klein beetje uiterlijk (profielfoto) al hebben gezorgd voor een goede match! Hoe zorg je ervoor dat je bij de eerste ontmoeting direct de 2-0 maakt? Dit kan je doen door het volgende te doen:

– Zorg ervoor dat je er verzorgd uitziet! Poets je tanden, zorg ervoor dat jij er tiptop uitziet..
– Laat merken dat je het leuk vindt om elkaar in het echt te zien..
– Maak een compliment over zijn/haar uiterlijk..
– Denk aan de gevoerde gesprekken, dit zorgt ervoor dat je minder gespannen bent..
– Neem het initiatief en doe een voorstel qua kroeg, restaurant of park..

Maar het belangrijkste punt blijft, wees jezelf!

Zodra de gezellige ochtend/middag/avond tot een eind komt, zorg er dan voor dat jij het initiatief neemt voor een vervolg afspraak. Hiermee laat je duidelijk merken dat jij het heel erg gezellig vond en graag nog een keer wil afspreken.

Succes met de tips!

18-08-2012 | Bron: www.datingsitesvergelijken.info  |  datingsites vergelijken | Voorbereiden eerste date |