datingsites vergelijken http://datingsitesvergelijken.info datingsites vergelijken | Ervaringen datingsites | Schrijf je nu gratis in via datingsites vergelijken Fri, 06 Feb 2015 13:36:54 +0000 nl-NL hourly 1 http://wordpress.org/?v=4.0.19 Relatiefeiten onthuld: mannen versus vrouwen /relatiefeiten-onthuld-mannen-versus-vrouwen/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=relatiefeiten-onthuld-mannen-versus-vrouwen /relatiefeiten-onthuld-mannen-versus-vrouwen/#comments Sat, 22 Jun 2013 12:08:46 +0000 /?p=1149 Waarheid of fabel?

Meidenpraat:
Gemiddeld zeggen vrouwen meer dan 7.000 woorden per dag. Mannen halen er net iets meer dan 2.000.

Spiegeltje spiegeltje:
Een vrouw kijkt gemiddeld 2 jaar van haar leven in de spiegel; een man besteedt hier 6 maanden aan.

Het recept voor succesvol daten

Wat trek je aan op de eerste date?
Onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen zich aangetrokken voelen tot mannen gekleed in blauw, terwijl mannen zich meer aangetrokken voelen tot vrouwen in het rood.

Komt  er een tweede date?
Een vrouw weet al na een uur of ze een tweede keer met een man wil afspreken. Een man doet er 15 minuten over om te beslissen of hij een tweede date met een vrouw wil.

Er hangt liefde in de lucht

Verliefd worden:
Onderzoek toont aan dat mannen al na 3 dates weten  of ze verliefd worden, terwijl vrouwen pas bij de 14e date verliefd worden.

Hou je echt van mij?
43% van alle vrouwen heeft weleens “Ik hou van jou” gezegd zonder het echt te menen. 38% van de mannen heeft weleens “ik hou van jou” gezegd om een vrouw in bed te krijgen.

Relatie– en huwelijksfeiten

Tot ontrouw ons scheidt:
De moeilijkste huwelijksgelofte voor 27% van de mannen is om trouw te blijven. De moeilijkste huwelijksgelofte voor vrouwen is “in goede en slechte tijden”.

Relatiechecklist:
De perfecte partner volgens mannen: iemand die ik kan vertrouwen (63%), die me met respect behandelt (57%), die ik lichamelijk aantrekkelijk vind (40%), die gevoel voor humor heeft (37%), die zich op seksueel gebied op haar gemak voelt (36%).
De perfecte partner volgens vrouwen: iemand die me met respect behandelt (84%), iemand die ik kan vertrouwen (77%), die me aan het lachen brengt (58%), die dezelfde waarden als ik heeft (47%), die geen moeite heeft met communiceren (46%).

Over seks

Kussen:
92 % van de vrouwen doet de ogen dicht bij het kussen, terwijl 50% van de mannen ze openhoudt.

Na hoeveel dates heb je seks?
40% van de vrouwen wacht het liefst 1 tot 3 maanden voordat ze met iemand naar bed gaan, terwijl 35% van de mannen vindt dat de derde date een goed moment is om voor het eerst seks te hebben.

]]>
/relatiefeiten-onthuld-mannen-versus-vrouwen/feed/ 0