Skip to content

Match4me – dating voor hoger opgeleiden

Match4me
In Nederland zijn er twee datingsites waar je als hoger opgeleiden goed terecht kan als je opzoek bent naar een persoon die ook valt onder de hoger opgeleiden in Nederland. Dating site match4me heeft een meerderheid aan vrouwelijke leden, dit is dan ook opmerkelijk te noemen voor een datingsite. Dating site match4me is zeer openlijk in het tonen van haar statistieken. Zo geven zij op hun website aan dat 55% van de leden vrouw is en dat de leeftijden van de leden zeer breed zijn. Hieronder een overzicht van leeftijden:

18 – 30 jaar = 20%
31 – 35 jaar = 15%
36 -40 jaar = 15%
41 – 45 jaar = 15%
46 – 50 jaar = 13%
>50 jaar = 21%

Je kan hieruit concluderen dat ze een zeer brede doelgroep hebben van hoger opgeleiden. Ik wil je dan ook aanraden om het zelf te ervaren en je in te schrijven bij match4me.

**Schrijf je nu Gratis in bij match4me**

Datingsite Match4me voor hoger opgeleiden is ook mobiel te bereiken
Iedereen is tegenwoordig mobiel en surft via zijn of haar mobiel naar allerlei websites. De groei is de laatste jaren enorm in opmars, omdat steeds meer mensen een mobiel met internet hebben en tevens zijn voorzien van een tablet. De mobiele pagina van match4me heeft dezelfde functionaliteiten, maar is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Ben je actief binnen de datingsite Match4me, dan ben je in ieder geval op de hoogte van de mogelijkheden betreft mobiel daten.

Pluspunten
Reageren op berichten van full members
Meer vrouwen dan mannen online
Mobiel platform

Verhouding man/vrouw
45% man
55% vrouw

Aantal leden
Onbekend

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 7.0/10 (2 votes cast)
Match4me – dating voor hoger opgeleiden, 7.0 out of 10 based on 2 ratings