Skip to content

Ematching – durft u het aan?

Ematchingvrouwen nu 3 dagen Gratis full membership
E-matching is één van de belangrijkste en grootste datingsite voor hoger opgeleiden in Nederland. Ben je opzoek naar een datingsite voor hoger opgeleiden, dan is Ematching een geschikte datingsite. Een groot voordeel aan Ematching is dat je kan reageren wanneer iemand jou een bericht stuurt. Dit komt namelijk niet veel voor bij datingsites. Bij de meeste datingsites moet je hiervoor full member worden. Je kan alleen niet zelf actief vrijgezellen benaderen, hiervoor moet je een full membership afnemen. De kosten voor een lidmaatschap is € 19,95 per maand.

 Hierbij een overzicht van de kosten:
1 maand                          € 19,95
3 maanden (tip!)            € 49,95 (16% korting)
6 maanden                     € 79,9 (33% korting)
12 maanden                   € 129,95 (45% korting)

Je kunt er voor kiezen om per mail geschikte datingprofielen van matches en/of nieuw ingeschreven HBO’ers en academici te ontvangen.

Ondanks dat Ematching de mogelijkheid biedt dat je kan reageren op berichten van full membership leden, willen ze hun database met actieve leden schoon houden door de gratis lid 16 weken de tijd te geven om zich te oriënteren en daarna moet hij of zij beslissen of ze voor een volledig betaald abonnement gaat. Na 16 weken wordt je profiel verwijderd. Je hebt als gratis lid dus meer dan voldoende de tijd om de een goede match te vinden.

** Schrijf je nu Gratis in bij ematching! **

Pluspunten
Reageren op berichten van full members
Gratis inschrijven
Lidmaatschap is betaalbaar

Verhouding man/vrouw
45% man
55% vrouw (omdat vrouwen 3 dagen Gratis volledig lid zijn)

Aantal leden
+- 23.500 leden

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 5.5/10 (4 votes cast)
Ematching – durft u het aan?, 5.5 out of 10 based on 4 ratings