Skip to content

Casanova Bootcamp Veronica

Casanova Bootcamp

Sindskort is er op Veronica ‘Casanova Bootcamp’ te zien. Casanova Bootcamp gaat over 3 vrijgezellen mannen die moeite hebben om in contact te komen met vrouwen. Iets wat heel normaal is bij een groot gedeelte van de vrijgezellen in Nederland. Naast ontzettend veel datingsites en websites die datingsites vergelijken, is er nu ook op televisie een programma op de buis gekomen waarin 3 onzekere vrijgezellen leren hoe ze in contact kunnen komen met vrouwen.

De aftrap van Casanova Bootcamp was 25 september 2012 en begon direct met een 3tal kandidaten die binnen een zeer korte tijd van onzekere vrijgezel worden omgetoverd naar een zelfverzekerde vrijgezel tot misschien wel een casanova.


Casanova Bootcamp Aflevering 1

In de eerste aflevering van Casanova Bootcamp werden de kandidaten en coaches geïntroduceerd en werden ze geanalyseerd door de Experts in dating.

De Casanova Bootcamp kandidaten

Thomas (26 jaar – Links op de foto) is na 4 jaar relatie door zijn vriendin bedrogen. Hij trof haar aan in hun bed met een andere jongen. Dit heeft ervoor gezorgd dat Thomas erg onzeker is over zichzelf en over de liefde.

Tim
(21 jaar – midden op de foto) heeft in zijn leven nog nooit een vrouw gezoend. Tim is bang om vrouwen aan te spreken en is daardoor nog nooit in zo’n positie gekomen waarin hij met een meisje kon zoenen.

Thom (25 jaar – rechts op de foto) wordt gezien als de nerd. Een slimme jongen die op voorhand al analyseert met wat de mogelijke gevolgen kunnen zijn na het aanspreken van een vrouw. Dit zorgt ervoor dat hij slecht met vrouwen in contact komt en daardoor steeds onzekerder wordt.


De Casanova Bootcamp coaches

Roderik Kelderman is de hele wereld over gereisd om te leren van de beste dating coaches. Ook is hij gespecialiseerd in NLP.

Caspar van Lissa wordt gezien als de populaire man en heeft een achtergrond in sociaal psychologie.

Tom Gorny heeft al duizenden mannen geholpen heeft om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Casanova Bootcamp – Opdracht 1

De onzekere vrijgezellen werden direct in het diepen gegooid. Ze kregen de opdracht om een kroeg binnen te stappen en te laten zien hoe zij in contact komen met het vrouwelijk schoon. Je zag al direct dat alle drie de kandidaten zeer onzeker zijn en dringend hulp nodig hebben via ‘Casanova Bootcamp’. De drie coaches kregen ieder een persoon waarmee zij aan de slag moeten gaan de komende afleveringen.

Na hun eerste opdracht, kregen ze van de coaches een peptalk en begonnen de coaches met hun analyses en werden de onzekere vrijgezellen mannen ieder geholpen met een paar simpele tips voor opdracht 2.

Casanova Bootcamp – Opdracht 2

Nadat de Tim, Thomase Thom tips hadden ontvangen van de coaches, kregen ze een tweede opdracht. Ze moeten binnen een minuut met zoveel mogelijk vrouwen praten, dit moest ervoor zorgen dat ze over hun angst heen kwamen en de coaches konden zien waar de verbeter punten liggen. Uiteindelijk lukte het bij twee van de drie deelnemers. Vooruitgang is dus duidelijk aanwezig.

Casanova Bootcamp Tips

Alle drie de coaches hebben jarenlange ervaring en trainen onzekere mannen om weer zelfverzekerd te zijn. Hieronder vind je tips die tijdens de aflevering naar voren kwamen.

Specifieke Casanova Bootcamp tips van aflevering 1 waren:

  • Wees jezelf (van Caspar),
  • Zorg voor oogcontact (van Roderik)
  • Kijk naar de mensen die je wil aanspreken (door Caspar)
  • Begin het gesprek met een eenvoudige groet (van Caspar)
  • Benader iemand niet recht van voren (van Tom)
  • Sta rechtop voor een open houding (van Roderik)

Dit zijn een paar nuttige tips, die ervoor kunnen zorgen dat jij makkelijker afstapt op een meisje en zorgt voor meer succes bij de vrouwen!

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Casanova Bootcamp Veronica, 9.0 out of 10 based on 1 rating